pondělí 29. listopadu 2010

Dikuvzdani

Tak, pridavam se do rady studentu s clankem: Dikuvzdani. Ale nejenom to




Jelikoz dikuvzdani je tu asi celkem dulezite, dostali jsem prazdniny, od stredy do patku.

Ve skole me mezitim nasrali, kvuli pravidlu, ze batohy nesmi do tridy. Pravidlo se rozsirilo i na chodby, takze chodim jak kreten s tisic kramama po skole, nemohouc pouzit svuj batoh. Beztak mam tolik kramu kazdy den z domu, ze to taham do skoly v ruce. Nejak to snad preziju, nekteri ucitele nastesti trpi batohy i ve tride. Co je dulezite, moje znamky se drzi solidni urovne, mam jen jedno B, z Public Speaking, coz se da pochopit.

Aby toho nebylo malo, ve skole me nasrali jeste s necim jinym. Jak mozna vite, A1 hodinu mam Honor Pass. Kdyz jsem si ji vybiral, bylo mi receno, ze nemusim delat nic. Ouhle, rozhlasem bylo receno ze vsichni, kdo chteji HP i dalsi ctrvteli, musi delat nejakou verejne prospesnou praci. Ja jsem se zeptat Counselora, jenz mi rekl, ze ja nemusim, ale byli by radi, kdybych precejenom nekdy neco udelal. Fajn, proc ne, uz tak jsem byl s kamaradkama po baracich skemrat o plechovky pro Haven House (dum s jidlem pro chude), byla to sranda, a me jsem dobry pocit. No, zpatky k tematu, v utery me zavolali do kancelare a rekli, ze potrebuju dalsi 4 hodiny pres dikuvzdani. Fakt dik, rict mi to az ted. Rad pomuzu lidem, jen ten zpusob, jakym mi to rekli, me trosku nastval.

Takze ve stredu jsem byl v domove duchodcu, povidal jsem jim o Cesku, bylo to celkem fajn, polovina babicek stejne spala, druha polovina byla zazrana do meho projevu. Coz me udelalo neskutecnou radost, ze nekdo se zajmem posloucha muj speech. Jsem rad, ze jsem tam sel. Jeste musim ale nekde udelat posledni dve hodiny, tak uvidime.

Ve ctvrtek bylo dikuvzdani. Jeli jsme cela rodinka (kdyz nepocitam tu cast co zije na Floride - pochopitelne) do Stevensville (asi 35 mil daleko), do baraku k nejake pani, co se kamaradi s myma rodicema. Bylo tam vic lidi, vsichni byli strasne fajn, ja se prezral krocana a dynoveho kolace. V patek byl black friday - den slev ve vsech obchodech. Utratil jsem slusne penize, davam si prestavku tak tri mesice. v JCPenney jsem si koupil nejake kravaty, v Targetu knizku pro sestru k Vanocum (tam slevy nebyly skoro zadne, pche), a tak dale.

V sobotu jsem spal, a dnes jsem si zasel do posilky, boli me cely clovek. Uz se zase tesim do skoly, chybi me uceni, i presto ze jsem mel pres prazdniny domacich ukolu jako kdyz ... no, vsak vite. Jen psani prace do Debate me vzalo asi dve hodiny, a to jsem napsal dohromady hovno, a stejne to budu muset jeste prepsat. Do Health II jsem musel napsat research paper, o tom, jestli plasty zpusobuji rakovinu. No, myslel jsem ze to zabere 5 minut, zabralo to asi 50 minut, ale aspon to mam za sebou.

Vyborna zprava ! Dneska bylo 32 F, takze snih taje ! Jupii, konecne.

Pristi tyden je Sweethearth, jsme skupina ja a tri dalsi holky. Pujdeme na veceri k jedne holce, ktera by taky mela za vsechno zaplatit, protoze de se mnou. Super, o tomhle jsem se bavil s host-bratrem, ktery nas racil zase navstivit, ze prej nemam chodit na Prom Dance, ten plati zase kluci. Stejne pujdu, tech par $ me nezabije (no, ono listek na Sweetheart stal asi 25$, takze mozna to neni par $, ale co uz).

Tot muj clanek o Thanksgiving, neni to nic uzasneho, jen se ji, a ji, a ji.

Howgh.
(Nemam ani zadne fotky krocana, protoze nez jsem stihl vytahnout fotak, jidlo bylo na stole.)

pondělí 22. listopadu 2010

Neco malo

Tak, rozhodl jsem se napsat, po dlooouhe dobe. Proc nepisu casteji ? Jsem liny. Proste se mi nechce.





Ono se ani moc nestalo, no ale prece jenom neco jo. Jedna vec me zaujala, kdyz nam Mrs. Carmody povidala o jedne jeji byvale tride, ze pry se vsichni strasne zhulili :D "A ze prece nemuzete diskutovat s nekym, kdo je zhuleny" :D Myslel jsem si jak jsou tady vsichni slusni, no asi ne.



Vcera nasnezilo (coz zpusobilo problemy, k tomu pozdeji), je -10 stupnu C, zima jak svina. V patek jsme jeli do Kalispellu na Speech and Debate meet, misto skoly. Je to pekne daleko, asi 4 hodiny autobusem. My jsme meli byt na Glacier High School, coz je skola asi 3 roky nova -> strasne pekna. Cey vikend se tahl v unave, protoze jsem byl v patek na Harry Potter 7 midnight showing, coz skoncilo asi ve tri rano. Debata jako takova stala za prd, vyhral jsem jen jedno kolo z peti, protoze rozhodci byli dementi. Jeden muj oponent had no idea what's going on, a presto me porazil. Jelikoz to byl overnight trip, spali jsme v hotelu. Hotely jsou tu fajn, presne jak ve filmech. Mel jsem stesti, a chytl jsem pokoj s tou lepsi polovinou kluku z tymu (ti ostatni jsou, mno, divni), kecali jsme o blbostech, takze rano zas byli zas vsichni unaveni :D V sobotu zase opacko s debatou, a k odpoledni jsme konecne jeli domu.

V Polsonu se posraly svetla na autobusu. Tak ze pockame dve hodiny na dalsi autobus z Hamiltonu, fajn, proc ne. Nakonec to skoncilo tak, ze jsme stravili dalsi noc v hotelu, nastesti byl jeste hezci nez ten predchozi. Mohli jsme jit plavat, ja nemel plavky, skoda, misto toho jsem sel s coachem do obchodu. Cesta vedla podel Flathead Lake (nejvetsi umele jezero v USA) , foukal silny a studeny vitr, byla zima jak v prdeli. A to jsem si koupil jen 4 jabka. :D (Byla takova zima, ze kytka kterou jsem koupil Eve nejspis umrela po ceste do hotelu).






Je toho malo, co uz. Mam tvurci krizi, snad pristi clanek bude lepsi a delsi.